Aktiviteter Nyheter

Hunden Rund kommer på besök

Hunden Rund har varit på besök hos oss idag! Hunden Rund busar och leker medan det så smått snöar utanför fönstret. Barnen får vara aktiva genom att berätta vilka olika känslor hunden känner under sina äventyr i snön. Vi använder oss också av bilder där Liten på ett enkelt sätt visar olika känslor så kan alla se, uppleva, peka, uttrycka och utforska sina känslor. Boken gjord av Annika Henning och Maria Nilsson Fidler.

En spännande teaterupplevelse för alla men också en del i vårt målinriktade arbete för att ”Förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla sin identitet och känna trygghet i den samt medvetenhet om rätten till sin kroppsliga och personliga integritet.”Lpfö 2018
”Barngruppen och samspelet mellan barnen är en viktig och aktiv del i barnens utveckling och lärande i förskolan. Undervisningen ska baseras på såväl att barnen lär tillsammans och av varandra som samspelet mellan vuxna och barn. Utbildningen ska ge utrymme för barnens egna initiativ, fantasi och kreativitet” Lpfö 2018

Du kanske också gillar