Vad har vi haft för oss på Storeleje så här långt denna terminen då?

I samlingen sjunger vi mycket rörelsesånger just nu. Vi har pratat om olika djur: om någon har djur hemma, tama – vilda, fyrbenta – tvåbenta – inga ben. Nu pratar vi om namn: för- och efternamn, namn i familjen mm. Vi diskuterar också om hur man är en bra kompis, vad man kan göra om någon är ledsen, hur man är när man är hjälpsam mm. Fråga gärna era barn om detta.

Det har varit mycket pysslande en tid nu. Bl a har det gjorts snöglob, strumpdjur, majspuffsbyggen, pärlplattor… Vi har också börjat odla lite krasse och blommor och snart ska det odlas i odlingslådan på baksidan!

Innomhusbadet börjar lida mot sitt slut och förhoppningsvis är våren på väg på riktigt så att vi kan börja gå till Backen.

 

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *